skip to Main Content

Links

Videoer

De 5 trin

Akademiet for Signaturpræstationer

Signatur Programmet

Artikler

Modet til mere

Energien til at gennemføre

Den mentale hjemmebane

Jagten på et moving target

Nærvær når det gælder

Nogle af mine bedste tanker er gjort af andre

…derfor kan det være en rigtig god ide at udsætte sig for andre tænkere. Her er 3 steder du kan få strakt dine tanker – 3 gode steder at starte.

Gå på LinkedIn – Vi har lavet en LinkedIn gruppe for dem der er deler samme interesse som os – præstationspsykologi. Tjek “Akademiet for Signaturpræstationer” ud, se hvad andre mener, og del dine egne tanker.

Læs bogen “Virkeligheden Vinder” – Vi anbefaler Jacob Lindeblads første bog “Virkeligheden Vinder”. Den er skrevet i 2014, er letlæselig, og handler dels om forudsætningerne for at finde sit eget lederskab, dels om hvorfor planen ikke virker, fordi…virkeligheden vinder.

Book et foredrag – Kontakt os og få Jacob Lindeblad ud til jer for at fortælle mere om Akademiet og Signatur Programmet. Du får et aktivt foredrag med en engageret ildsjæl, og det vil helt sikkert inspirere jer, og strække jeres tanker og syn på det at præstere optimalt.

Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?

Jacob Lindeblads bog er skrevet til dig, som ønsker at præstere optimalt. Uanset hvor i organisationen du er, vil du kunne anvende værktøjerne og de fem trin vil sætte dig i stand til at løfte dit niveau og blive “bedre end dig selv”. Jacob kalder det at Signaturpræstere, han har prøvet metoden af i sport og erhvervsliv gennem de sidste 30 år.

I bogens første del får du viden om det mindset der styrer de bedste, de spørgsmål de stiller sig selv og om et afgørende tipping point. I bogens anden del løfter Jacob sløret for de fem trin, hvordan du kan træne dem og kommer med flere eksempler til inspiration. Hvert trin indeholder desuden En Stor Ide, Et Stort Opgør og En Uventet Opdagelse.

Bogen er det teoretiske fundament i Signatur Programmet, og du kan glæde dig til en virkelighedsnær teori/praktik kobling. Teorien bliver omsat og oversat til praksis, så du kan få glæde af den i din egen udvikling, og i udviklingen af andre.

Programmet er vigtigt fordi din hjerne er ikke bedre end den krop, der bærer den.

Jan Utzon
Ejer og arkitekt i Utzon Architects

Har du det der skal til for at stå som vinder? Her får du de svære spørgsmål og tager de afgørende valg...og find så modet til selv at gøre noget.

Carsten Borring
Head of Listing & Capital Markets, Nasdaq Copenhagen

For at tilvælge udvikling skal du fravælge normen.

Christian Castenskiold Dahl
Afdelingsdirektør Alm. Brand Bank

Programmet virker, hvis du vil opbygge en bæredygtig præstationskultur på en balanceret og ordentlig måde. Der venter en lærerig og udviklende rejse.

Bjerne S. Clausen
CEO Haldor Topsøe A/S

Bogen om Signaturpræstationer er super flot leveret, med herlige eksempler som jeg genkender og genoplever.

Eva Fjellerup
5dobbelt verdensmester i Moderne Femkamp

Jacob evner at forstå præcis hvor du befinder dig, og hans tankestræk får dig til næste niveau. Hans nysgerrighed, refleksion og energi smitter, og gør at du husker hvad der bliver sagt, og får omsat tanke til handling.

Henrik Stenmann
Direktør i IIH-Nordic og manden bag 4-dages-arbejdsugen.

Jacob har en helt unik evne til at flytte mennesker til nye højder, både som individ og teams.

Lars Bæhrenz
Kaptajn i Flyvevåbnet.

I sin bog om Signaturpræstationer, sætter Jacob på en super forståelig måde de fem trin op for, hvad der skal til for at præstere optimalt.

Rolf Sørensen
OL sølvvinder og Danmarks internationalt mest vindende cykelrytter
Back To Top