skip to Main Content

Tilmelding

Du tilmelder dig Signatur Programmet ved at udfylde tilmeldingsskemaet herunder. Når vi har modtaget din tilmelding vil vi kontakte dig. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Har du problemer med tilmeldingsskemaet eller har spørgsmål inden du tilmelder dig (se Q&A’s nedenfor), er du velkommen til at kontakte Jacob Lindeblad på 4035 6282 eller jl@lindeblad.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

Datoer for Hold 3

  • 10-12. juni 2020
  • 7-8. september 2020
  • 16-17. november 2020
  • 18-19. januar 2021
  • 15-16. marts 2021
  • 10-11. juni 2021

Pris

Prisen er 89.000 kr. ekskl. moms og inkluderer alt i forløbet.

  • Betalingen kan fordeles over de budget år programmet strækker sig over.
  • To fra samme virksomhed giver en samlet rabat på 10.000 kr.

Tilmeldingsskema


Lindeblad må sætte holdHold 1 (start 5.november)Hold 2 (start 4. december)

Q&A

Er forløbet et personligt udviklingsforløb, eller handler det også om virksomheden?

Begge dele. Programmet tager udgangspunkt i dig, dit lederskab og hvordan du fylder lederrollen ud. På alle moduler bliver læringen koblet til virksomheden, så både dine ledere og medarbejdere vil mærke en effekt, og det vil din bundlinje også.

Skal jeg have en lederuddannelse for at deltage?

Nej det skal du ikke. Du skal have præstationslyst, en fornemmelse af at der er et potentiale der kan komme i spil og din virksomhed skal have (vækst)ambitioner.

Hvor meget tid kommer Programmet til at kræve af mig?

Forløbet strækker sig over 1,5 år hvor vi mødes på 6 moduler / ialt 13 hele dage med overnatning. Mellem modulerne skal du træne og implementere det du lærte og satte dig for på modulerne. For at lykkes er det vigtigt at du selv er med til at sammensætte den “træningsplan” der for dig er realistisk ift. de øvrige opgaver du har i kalenderen.

Hvor meget læsning er der?

Grundbogen i forløbet er Jacob Lindeblads bog “Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?” på 170 sider. Den er obligatorisk læsning. Mellem forløbene vil der endvidere være inspiration i form af videoklip og korte artikler som skal ses/læses.

Hvad er det for en opgave der skal afleveres på Modul 6?

Opgaven skal samle den vigtigste læring du tager med dig fra Signatur Programmet, og den vil være med til at krystallisere essensen af dit ledelses-DNA. Den vil gøre det synligt hvor og hvordan du har rykket dig og din virksomhed. Omfanget er på 6-7 sider.

Hvad er bæredygtig bundlinje?

Kort fortalt er det at din forretningsmodel er skruet sådan sammen, at den bidrager positivt til den verden vi lever i. Der er god inspiration at hente i FN’s 17 Verdensmål. Du kan bl.a. gøre din bundlinje mere bæredygtig ved at fokusere på madspil, krav til underleverandører, energibesparelser, affaldssortering, valg af certificerede samarbejdspartnere etc.

Programmet er vigtigt fordi din hjerne er ikke bedre end den krop, der bærer den.

Jan Utzon
Ejer og arkitekt i Utzon Architects

Har du det der skal til for at stå som vinder? Her får du de svære spørgsmål og tager de afgørende valg...og find så modet til selv at gøre noget.

Carsten Borring
Head of Listing & Capital Markets, Nasdaq Copenhagen

For at tilvælge udvikling skal du fravælge normen.

Christian Castenskiold Dahl
Afdelingsdirektør Alm. Brand Bank

Programmet virker, hvis du vil opbygge en bæredygtig præstationskultur på en balanceret og ordentlig måde. Der venter en lærerig og udviklende rejse.

Bjerne S. Clausen
CEO Haldor Topsøe A/S

Bogen om Signaturpræstationer er super flot leveret, med herlige eksempler som jeg genkender og genoplever.

Eva Fjellerup
5dobbelt verdensmester i Moderne Femkamp

Jacob evner at forstå præcis hvor du befinder dig, og hans tankestræk får dig til næste niveau. Hans nysgerrighed, refleksion og energi smitter, og gør at du husker hvad der bliver sagt, og får omsat tanke til handling.

Henrik Stenmann
Direktør i IIH-Nordic og manden bag 4-dages-arbejdsugen.

Jacob har en helt unik evne til at flytte mennesker til nye højder, både som individ og teams.

Lars Bæhrenz
Kaptajn i Flyvevåbnet.

I sin bog om Signaturpræstationer, sætter Jacob på en super forståelig måde de fem trin op for, hvad der skal til for at præstere optimalt.

Rolf Sørensen
OL sølvvinder og Danmarks internationalt mest vindende cykelrytter
Back To Top